پژوهشکده پزشکی، سلولی و مولکولی

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1403/07/04 - 12:05

تازه های سرطان های گوارش

برگزار می کند که این کنگره دارای امتیاز بازآموزی می باشد. به منظور ثبت نام در کنگره " تازه های سرطان های گوارش " شرکت کنندگانی که شامل گروههای هدف اشاره شده در ذیل می باشند از طریق سامانه آموزش مداوم دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با ثبت شناسه برنامه( 216457 ) می توانند ثبت نام کنند. لازم به ذکر است برای شرکت کنندگان علاقمند که جز گروه های هدف نمی باشند امکان ثبت نام به صورت حضوری در محل برگزاری کنگره به شکل رایگان خواهد بود و گواهی شرکت در کنگره نیز ارائه خواهد شد.

گروه های هدف : پرتو درمانی، پزشکان عمومی، جراحی عمومی ، زنان و زایمان ، علوم تشریحی ، بافت شناسی پزشکی ، بیماری های داخلی، بیماری های عفونی، خون و سرطان بالغین، گوارش و کبد بالغین.

آدرس الکترونیکی سامانه آموزش مداوم : ircme.ir

• گروه خبری : آخرین اخبار,اطلاعیه ها